Tuesday, December 20, 2011

::konsert AWIE & ELLA @ Istana Budaya::

ASSALAMUALAIKUM
ada sejam lagi nak lunch break.
kerja arini pun x da lah sampai nak juling bijik mata kan.hehehe
so boleh la update blog kejap..huhu

-ihsan webpage ticket2u-


this time nak update pasal konsert raja n ratu rock malaysia kita.
AWIE DAN ELLA
dieorang akan perfrom konsert dekat istana budaya
januari 2012 nant.
ade 4 malam, 6 show.
so ahad hari tu nampak dekat melodi,
and guess what, semalam saya sudah bejaya beli 3 tiket via online!
yeaayyy!

siapa2 nak tahu info lagi boleh klik sini..ada detail everything.
organise by Hans Issac yg gagah tu punya production house.hehe


 
tiket range dari rm80 till rm 450. pilih2 ye..xbanyak sangat dah kosong.
saya beli tiket pertengahan je.
tapi dapat la seat 6 row dari stage.
bak kata my friend, bia nampak lubang2 hidung awie n ella tu..
kahkahkahkah


-pic ihsan mstaronline-


belajar dari pengalaman first time
this time kene beli cepat2 and choose seat first floor.
dulu tengok amy dari second floor xpuas.hehehe

so kami sangat teruja nak tunggu that night!





MeMBeBeL: sedang menunggu pengisytiharan rasmi
utk berubah angin tgh Januari nant..huhuhu..doakan sy!

2 comments:

syaidatie nurdilla said...

macam best je konsert ni..
Kena kumpul duit laa jawab nyer kalau nk beli tiket rm450.. heheh..@~@

BeLLa BeLLa said...

syaidatie nurdilla:
should be! hehe..sia2 beli tiket kalo x..
but as usual, konsert dekt IB xpenah yg sedey lg le..hehe..xmampu la kalo nak beli yg 450 tu..ade yg 140 n 210 pn ok dh..jus kene cpt utk pick sitting area :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...