Monday, September 19, 2011

Konsert SuaraKami 2011



assalamualaikum wbt


ok aku ada story pasal tiket konsert SuaraKami dalam entry sebelum ni.
so aku, iman, adik die-izzah, anti n bf die-dean
pergi la tenagok konsert tu sabtu lepas dekat stadium merdeka.
so layan je la gambar2 kami yang ada dalam kamera aku ni:















ok tu muka2 kami yang dah masuk air kene hujan banyak sangat sebelum konsert start..

haiihhhh

ok sekarang layan pula artis2 yang perform malam tu:












then Perdana Mentera kita pun ada dgn wife dia..




so tu la story pasal konsert SuaraKami kelmarin

memang enjoy walaupun kami dah penant gila berdiri dari pukul 530 kat stadium tu...

n basah (even pakai raincoat merah nipis tp 10 hinggit tu..wtf) + busuk..huhu


hope taun depan ada lagi! hehe








1 comment:

Heidi Shafiq said...

wow.. aku pun pegi gak.. time nelly nyanyi tu mmg plg best la.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...