Sunday, April 14, 2013

yes, i have MBA! so?

tajuk entri yang xboleh blah
berlagak la oiii!!
hhahahahaha
ok back to story
aku ada MBA
dah lama pun grad
2011 with Sultan Mizan
last sebelum tukar Agong
and aku rasa, nowadays
ramai dah orang ada master
xkisah la IN apa kan
and having master, bukan bererti
perlu berlagak
perlu bagitau semua orang
perlu sebut hari hari
kalau camtu,
baik gantung ke sijil master tu kat dada
jalan sane sini tunjuk
oowh plesssss la
so not me!

tapi bila ade my students
argue, cam xpercaya
xkan aku nak kena bawak gambar konvo tunjuk
or bawak assignment semua dulu
or tunjuk kad matrik muke suci tu
dem!
yes aku muda
if im not disclose my real age
doesnt mean im not qualify to teach you?
young and having master is not a crime ok

owh anak-anak, perjalanan anda masih jauh
zaman aku degree dulu kenapa aku xpernah pun
nak question umur lecturer yang mengajar
umur bila die ade master
umur bila die dapat phd
umur bile die dapat professor
because we are busy STUDY
not arguing this nonsense things
*SIGH*














_________________________________________________________________
on my 17 birthday, aku dah dalam first semester diploma
on my 20 birthday, aku dah first semester degree...baru lepas konvo diploma beberapa bulan sebelum tu
on my 22 birthday, aku tgh first semester master...baru lepas konvo degree beberapa bulan sebelum tu
on my 23 birthday, aku dok pulun wat last thesis master, final semester dah....
so aku konvo master with Agung waktu aku belum pun genap 24! puas hati???

2 comments:

Anonymous said...

owh..ajar lecturer pe?waaa..cm complicated jer stdnt..huhuh

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...